William och Livias familj hittad | Fyra och jag
FyraochJag

Fyra och jag

Annons

William och Livias familj hittad

Jag har slitits med en massa känslor inombords i veckor kring hur jag ska jag göra. 

Är det ett nederlag som pappa att behöva söka hjälp för att orken tryter? Jag vet inte, det kanske är det. Jag kom i alla fall till en punkt där jag kände att det är stopp här. Antingen så söker jag hjälp eller så kommer barnen sakta men säkert att fara illa. 

I förra veckan träffade jag Haylies familj som verkligen var superbra och idag träffade jag William och Livias familj. Återigen en superfin familj som kan erbjuda stora grönområden, tid och en massa aktiviteter som jag just nu inte kan. 

Samtidigt så känner man sig som en genomusel människa. Att man är så otroligt svag att man inte ens kan ge barnen allt de behöver. Herregud, att det skulle kännas så tungt och svårt, det trodde jag inte. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
FyraochJag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats