Jag orkar inte vara arg längre, har inte tid | Fyra och jag
FyraochJag

Fyra och jag

Annons

Jag orkar inte vara arg längre, har inte tid

Jag håller på att baka bröd till våra hemmagjorda kycklingburgare som vi ska käka ikväll. Sen kör jag lite tvätt och försöker städa lite. Notera, försöker.

Den här dagen har gett mig mycket tid att tänka, att titta tillbaka på den här tiden som varit och framför allt har jag fått tid att reflektera över en del saker som är extremt viktiga för mig.

Jag har haft en sån ilska inom mig så länge och jag har liksom skjutit i från mig den ilskan och applicerat den på andra människor och på upplevelser runt omkring mig. Jag är så otroligt trött på att vara arg, besviken och känna negativa impulser att jag bara känner att nu får det vara nog.

Och som med all förändring så börjar det med en själv. 

Allt det här sammanfaller inte helt onaturligt med min egen hälsa. För en tid sen besökte jag läkaren för lite besvär som jag upplevt. För en tid sedan fick jag ett besked som jag inte ville ha. Det gjorde ilskan och isoleringen ännu mer påtaglig, men det har bara gjort att jag mår sämre.

Jag vill inte gå in vad det handlar om, för det är heller inte så relevant. Kontentan är att vi alla har begränsad tid på den här jorden och gå runt med ilska gör den tiden outhärdlig i alla hänseenden. Jag väljer därför att släppa all ilska jag har inom mig och gå vidare med det som är positivt.

Just nu vill jag bara göra allt med barnen, umgås så mycket som möjligt med dem och vara tacksam för all tid jag får med dem. Sen vill jag också göra upp med det som känns knasigt här i livet, be om ursäkt tilldem som förtjänar en ursäkt.

Jag vill verkligen inte göra en stor grej av det här, folk blir sjuka varje dag så det är inte mer märkvärdigt än så. Men de människor som tror att all ilska har handlat om dem förtjänar att veta att det varit en projecering och inget annat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
FyraochJag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats