Fin söndag | Fyra och jag
FyraochJag

Fyra och jag

Annons

Fin söndag

Det var en mycket fin söndag med barnen igår. Trots att det stod städning och tvätt på schemat så bröt jag bara ihop sjuttiotolv gånger innan lunch på allt tjat.

mat

Jag förvandlade lördagens tacorester till köttfärsås som sedermera förvandlades till två matlådor för jobbet.

säck

Sen lyckades jag med konsstycket att sortera det som skulle doneras och det som skulle sparas. Det visade sig att det blev hockeytrunkar som sprades och en säck som åker till donation. Känns så jävla udda att barnens mamma lagt undan TVÅ HOCKEYTRUNKAR med hela kläder bara för att de inte har rätt märke i nacken. Jag fattar inte. Nu behövs det inte köpas kläder förrän nästa sommar, det är ett som är säkert.

Jag hann dessutom med att baka två limpor i olika former. Varför är det roligare att göra runda former?

bröd

Så efter fyra maskiner tvättade och vikta var jag dödstrött men somnade inte förrän halv fyra. Många tankar i skallen med allt från vårdnadstvist till flytt till nytt jobb, och det är ändå det lilla som cirkulerar i frontalloben.

Det stora är förstås barnen. Den konstanta pressen att göra deras liv så rikt som möjligt. Förr gick det på rutin. Jag gjorde bara som Milla sa. Nu tvingas man tänka ut ALLT själv. Men det är också de positiva i detta, att jag blir en bättre förälder (förhoppningsvis)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
FyraochJag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats